Ondernemer

Financieel advies waar u echt beter van wordt
Ons financieel advies richt zich op u als ondernemer. Dat wil zeggen: wij kijken naar uw zakelijke belangen maar ook naar uw privésituatie. Want het één staat immers niet los van het ander. Wie een solide financiële toekomst wil, kiest voor financieel advies van Assurantiekantoor Grooten-Wagemans.

Financieel advies maakt risico’s inzichtelijk
Met ons financieel advies krijgt u inzicht in de risico's die u loopt en wat de mogelijke gevolgen daarvan zijn. Stel dat een afnemer u aansprakelijk stelt voor verkeerd advies of een ondeugdelijk product. Dan kunt u voor hoge kosten komen te staan. En wat als u onverhoopt arbeidsongeschikt wordt? Het zijn allemaal zaken die mogelijk grote (financiële) consequenties hebben voor u, uw onderneming en uw partner en/of gezin.

Gericht werken aan oplossingen
In ons financieel advies denken wij vervolgens vooral in oplossingen:
• Hoe regelt u uw pensioen optimaal?
• Hoe beschermt u zich tegen schadeclaims?
• Hoe verzekert u zich van goede rechtsbijstand?
• Hoe zorgt u voor inkomen bij arbeidsongeschiktheid?
• Hoe zijn uw financiën geregeld bij overlijden?

Financieel advies is altijd winst!
Wat kunt en wilt u verzekeren en welke risico’s kunt u eventueel zelf dragen? Wij bieden u een compleet pakket aan mogelijkheden. Met financieel advies van Assurantiekantoor Grooten-Wagemans werkt u aan meer vermogen en meer zekerheden. En dat zo fiscaal aantrekkelijk mogelijk zodat u niet teveel belasting betaalt. Dat maakt ons financieel advies tot een investering die echt iets oplevert.

Maak nu een afspraak voor financieel advies
Bent u toe aan financieel advies waar u echt beter van wordt? Neem dan contact met ons op. Bel 046 - 485 1467 en maak een afspraak met onze financieel adviseur.
 
Cookie instellingen