Sparen

Sparen: voor grote uitgaven en onvoorziene kosten
Geld sparen is voor iedereen een goed idee. Er kunnen zich immers altijd situaties voordoen dat u meer geld nodig heeft dan dat er op uw lopende rekening staat. Bijvoorbeeld als uw wasmachine vervangen moet worden of omdat u groot onderhoud aan uw huis wilt plegen. Maar hoe kunt u het beste gaan sparen?

Spaarrentes vergelijken? Kijk ook naar de voorwaarden
Als u gaat sparen, dan wilt u natuurlijk graag de hoogste rente op uw spaarrekening. Dus gaat u spaarrentes vergelijken. Het is van belang om daarbij ook goed op de voorwaarden te letten:

• Is die aantrekkelijke spaarrente vast of variabel?
• Kunt u altijd bij uw geld? Als u spaargeld wilt aanhouden als potje voor onvoorziene uitgaven, dan is het bijvoorbeeld niet handig om uw geld voor langere tijd vast te zetten
• Zijn er kosten verbonden aan het opnemen van geld?
• Fiscaal aantrekkelijk sparen voor uw kinderen

Wilt u sparen voor uw kinderen of kleinkinderen?
Dat kan fiscaal voordelig! Jaarlijkse giften aan uw kinderen of kleinkinderen zijn namelijk tot een bepaald bedrag vrij van schenkbelasting. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden voor fiscaal aantrekkelijk sparen voor uw kinderen.

Alle mogelijkheden voor sparen op een rij
Wij begrijpen dat u op zoek bent naar de hoogste spaarrente én de juiste voorwaarden. Daarom maakt Assurantiekantoor Grooten-Wagemans u wegwijs in het woud van spaarrekeningen, spaarvormen, rentes en voorwaarden.

Zo kunt u veilig tot de juiste keuze komen. Bel 046 - 485 1467 en maak vandaag nog een afspraak met één van onze adviseurs. We ontvangen u graag op ons kantoor in Holtum. Dan bekijken we samen met u welke spaarmethode voor u de beste is.

 
Cookie instellingen