Krediet

Direct lenen, snel een aanvraag voor een lening indienen? Geld lenen kost altijd geld. Daarom is het verstandig om te weten waar u aan begint met een lening. Assurantiekantoor Grooten-Wagemans helpt u graag aan een verantwoorde lening. Dat wil zeggen: een lening die qua kosten en voorwaarden past bij het doel waarvoor u geld wilt lenen.

Waarom wilt u direct geld lenen?
Direct gaan lenen kan u duur komen te staan. Wij raden u aan om eerst te bekijken waar u het geld voor nodig heeft: wilt u nu en dan rood kunnen staan, gaat u een grote uitgave doen (zoals het kopen van een auto) of wilt u juist flexibel kunnen lenen, omdat u de kosten van bijvoorbeeld een verbouwing nog niet helemaal kunt overzien?

Als u dit weet, kunt u de beste leenvorm erbij selecteren. Zoals een rekeningcourantkrediet, een doorlopend krediet of een persoonlijke lening. Wilt u direct lenen, maar wel op de beste manier? Kom dan eerst langs op ons kantoor in Holtum.

Aanvraag lening samen met Assurantiekantoor Grooten-Wagemans
Voordat u overgaat tot de aanvraag van een lening, informeren wij u grondig over de volgende zaken:

• De kosten van de lening op korte en lange termijn
• De voorwaarden waar u aan moet voldoen
 •De kleine lettertjes van de lening
• De mogelijke alternatieven voor de aanvraag van uw lening

Wij adviseren u over de mogelijkheden, voorwaarden en kosten van geld lenen. Zo kunt u verantwoord lenen met een lening die past binnen uw budget. Bel 046 - 485 1467 voor een onafhankelijk kredietadvies!
 
Cookie instellingen