Wie zijn wij

Assurantiekantoor Grooten-Wagemans / Zelfstandig intermediair van RegioBank is een kleinschalig kantoor en een begrip in de regio. Een kantoor waar u als klant nog de ouderwetse service ervaart. Naast verzekeringen kunt u bij ons ook terecht voor uw bankzaken, voor u dus de mogelijkheid om al uw financiële zaken onder 1 dak samen te brengen en te profiteren van praktische en financiële voordelen.

Diensten
Assurantiekantoor Grooten-Wagemans / Zelfstandig intermediair van RegioBank bestaat al ruim 50 jaar. Wij zijn een kantoor dat een traditionele werkwijze gebruikt, waarbij wij een degelijk advies nastreven. Zo kunnen wij u uitgebreid informeren omtrent verzekeringen, bankzaken,hypotheken en/of financieringen.

Ons huidig klantenbestand bestaat met name uit mensen uit de regio die een totaaladvies wensen. Naast particuliere klanten adviseren wij ook klanten met een eigen bedrijf, waarbij kwaliteit van ons advies de hoogste prioriteit heeft. Door de kleinschaligheid kennen wij iedere klant en bent u geen nummer. 

Wij als adviseurs van Assurantiekantoor Grooten-Wagemans zijn dan ook hoog opgeleid en betrokken, wat garant staat voor het verkrijgen van een goede service, advies en vertrouwen.

Ons motto: kwaliteit gaat boven kwantiteit!

Volmacht
De verbondenheid met ons volmachtbedrijf, VBJ Assuradeuren, geeft ons de extra handvaten om u extra kwaliteit in onze totale dienstverlening te bieden. Meer informatie over deze activiteiten en samenwerking kunt u lezen in onze Q & A en op de website van VBJ Assuradeuren.
 
Cookie instellingen